Dålig uppdatering ;/

Hejsan hoppsan! Ledsen för dålig uppdatering, jag har haft ganska fullt upp med skolan och så. Men hursomhelst ska försöka bättra miig! Har precis vart ute och fotat i det trist tråkiga höstvädret:P Så nu väntar jag bara på att vi ska åka hem - är på landet 4ever alone -. Kanske skriver mer senare ( måste packa! )

kramiizz £llinore :*


Yäyäyä

Kallopsan! Just nu sitter jag i skolan med min fina vän Alice och vi jobbar NO ( typ .) Ses senareeeeeee!<3  
 
 
kramiiiz £llinore ;*

Skolan

Nu sitter jag i skolan med vänvänner:) Fredaaag med mera chilli dilli :*


Mår inte bra :P

Hej! Idag har jag varit i skolan och jobbat SO i stort sätt hela dagen. Men jag åkte hem lite tidigare för att jag mår dåligt:( Inte kul, det kommer nog vara så lite framöver. Men det är bara o bita ihop igen och resa sig upp med ett leende på läpparna :/ hade gött :*

kramiiz £llinore ❤


MUMS

Halloj.  Den här dagen har varit totalt suverään, dock känner mig ganska trött efter idrotten och allt, men men, jag är på topp iallafall. Imorgon ska jag hänga med Tilda och träna. Slår vad om att det kommer bli super kuul! Nu ska jag bara sätta mig i soffan och svulla på mumsiga kolamint- karameller som jag fick från Oslo;) 
 
Super goda!!     // £llinore
 
 

Min gulliga katt Sigvald :*

 
 
kramiiz o gonatt £llinore<3
 

Hej hej!

Har precis kommit hem från en super bra dag i skolan:)  Just nu chattar jag med vänner och lyssnar på suverän musik, men senare ska jag nog sätta mig ner och plugga lite;)
 

Plugg plugg

Hei hei! Idag har jag inte gjort något specielt, jag har väl mest pluggat, pluggat, pluggat. Man måste ju göra sånt också, även fast det inte är så hysteriskt roligt alla gånger.  Hur som helst, nu ska jag bara tare lugnt.  Hade;)                
 
Här är några bilder från i sommras ^ 
 
 
Kram £llinore<3
 
 
 
 
 
 
 
 

NY BLOGGDESIGN

Hey hey!  Första riktiga inlägget nu då på min finfina blogg, med en super fin ny design:) Tack vare min fina vän Alice<3 Eftersom att jag är alldeles för trög för att fatta hur man gör xD  
 
här har ni hennes superfina blogg: http://byalicee.blogg.se/ 
 
kramiiz £llinore 


RSS 2.0