Breaking Dawn med bästiiie

I morse bestämde Tilda o Jag att vi skulle gå o se Breaking Dawn på bio typ sista visningen❤ Den var asbra! Kommer nörda den när den kmr ut på DVD hahah.



Lovee❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤



Slappdaaa❤

Vaknade kl. Nio och eftersom att jag inte orkade somna om gick jag upp. Den här dan kommer nog vara rätt så händelselös. Kommer nog bara tart lugnt❤



Bildbrist så bjuder en bild som jag råkade ta när jag var ute o gick för ett tag sen (igår) , asfiin alltså! :


Film ❤

Förutom dålig uppgradering har jag fått en massa fina Julklappar av släkt, vänner o Familj:) Jag har inte haft tid o fota dem, men jag fick bl.annat en Slide Curler (locktång), ett par skidglasögon, en digital fotoram, smink m.m.

Idag var jag på stan med Ida o Tilda.. Vi gick mest runt i olika affärer o hade kul, alltså jag köpte inget eftersom att jag har ett present kort på Lager 157 som ligger i andra delen av stan:s
Nu ska jag se Harry Potter & halvblodsprinsen med en påse godis hemmakväll o ta en chillpill såå. Sees❤


Julafton ❄

GOD JUL!! Vaknade för inte så länge sen av mamma som kom och väckte mig. I strumpan min låg det en strut med pepparkaks- tryfflar, en snö gubbe i glas och en ren- bajsare som bajsar ut små vita godisar. Jag hoppas på lite bättre sen ikväll! Hahaha.
Nu ska jag ner och äta frukost o se på Julkalendern - sista avsnittet idag, hohoho!

Hoppas alla får en riktigt fiin Julafton❤


Paket från Tildáa❤

Idag kom Tilda och knackade på med två jättefina julklappar. Den ena öppnade jag idag och den andra öppnar jag imorgon på julafton:) Bland annat så fick jag ett jättegulligt halsband från guldfynd som jag sa att jag ville ha i julklapp när vi var på stan senast - i förrgår-, och så gick hon och köpte det, gmn :') Solklart den bästa julklappen iår!

Pöss påraj :* ❤


Café ❤

Sitter just nu och fikar såhär dagen innan julafton med mamma och pappa❤ Der här får bli ett kort inlägg Hohoho ❤


Trögt 👎

Tjohej! Imorgon är det Julafton och tiden går sjukt trögt nu. När man var liten gick man förväntansfullt och väntade på tomten, fast tro mig eller ej så har jag aldrig trott på tomten. Jag slutade tro när jag var 4år när jag råkade titta in i garaget där pappa stod och klädde ut sig till tomte hahaha.

Så idag ska jag kanske va med Tilda o hitta på nåt, efter hon vart på stan. Så hade så bra sålänge, bloggar mera i eftermiddag/kväll:*
Mina vänners bloggar❤:

http://byalicee.blogg.se/

http://dalel.blogg.se/

http://idish.blogg.se/.

Besök dem gärna ❤

Kram Elliii ❤


Saknart ❤

Idag är det 2 dagar kvar till Jul och det har bara gått 2 dagar på jullovet. Än sålänge är jag sorgset- uttråkad och jag saknar bästa vännerna sjuukt mkt:( Jag hoppas att jag får träffa några på jullovet iallafall eftersom att min käre vän Alice, som gjort den här ursnygga designen är i Österike❤

Imorron ska jag kanske hitta på nått med Tilda eller så och fika med mamma o pappa på ett Café i gamla stan, vilket vi gör varje år.

Kram Ellinore ❤


New iiiin ❤

Världens lyckligaste!!! Har just varit ute i vintermörkret❄ o köpt lite grejer såhär innan jul. En jul klapp till Sigvald, och en till mig själv❤ I eftermiddags bakade mamma o jag julgodis och klädde granen. Mysigt pysigt! Nu ska jag titta på Julkalendern:)


Bondelid- tröja pris: 200
Ord. pris: 500


Wintersnow❄

Minter Vinter!! Nope du läste inte fel hohoh❤ Äntligen börjar Julen på riktigt! Man kan bara mysa med julgodisar, och ta ett vinterdopp och basta med granris...hahahaha. Idag fick jag mitt betygskuvert. När jag först öppnade det blev jag besviken och ganska nere. Men när jag frågade pappa och min lärare Viktor sa båda att det är ett jättebra betyg och att det är något jag ska vara stolt över. Och ändå när jag kom hem blev jag jätteledsen. Jag bara är så. Jag blir ALDRIG nöjd! Men det är en termin nästa år oxå, och då ska jag visa vart skåpet ska stå!!
Men nu känns det riktigt skönt med Vinterlov.....❄

Hade gött ❤


Morgon inlägg❄

Tjennare! Idag börjar vi 09.00 på skolan så jag gör ett morgon inlägg från mobilen, för att jag inte har något annat för mig just nu. Sista dagen i skolan innan lov!! Det känns AWSOME, men jag kommer ändå sakna det lite:( Det jag tkr är det dåliga är att man inte vet vad man ska göra? Efter jul o nyår blir allt så grått o tråkigt igen. Men det är långt kvar. hehe. eller inte! Nu ska jag äta min gröt som står o kallnar (bäst för mig annars kmr ju inte TOMTEN :0

Ha en bra dag // Ellinore ❤


Jul- lov ❤

Hade städning idag på skolan, och innan lunchen såg vi en 3D film. Jag trodde den skulle vara bra, men talaren i filmen pratade konstigt och den var ganska tråkigt, plus att jag fick migrän efter filmen:( Imorron är det avslutning och Jul- lov! Är asnervös för att vi ska få våra betygskuvert och jag borde inte vara det egentligen, men det känns fel om jag inte är det:s
Hoppas ni får ett härligt Jul- lov :) ❤

Kram Ellinore


Morgondagens outfit:


Tomteflumm :0

Idag insåg jag att jag är feg när det gäller att få ut min egen stil. Så jag har bestämt mig att våga mera! Ha lite olika frisyrer, vågade kläder, en ny dagssminkning m.m. Önska mig lycka till, första steget är höööh: uppsatt hår i skolan :o. För vissa är det helt självklart, men jag har aldrig i hela mitt liv haft uppsatt hår i skolan! Så det blir och se extra fram emot, eller:0

Idag har jag inte jobbat så mkt, jag hann bara göra en skiss till träslöjden i Gammleby och sen vare Idrott. Imorgon ska vi gå till visualiseringscentret, aa jag vet inte om alla ska gå men. Och på torsdag SLUTAR VIII WIIIE!! ❤ Asgrymt :D shitt vad rädd jag blir för framtiden.. :0. Måste tiden gå så fort xs klockan är redan kvart i nio och nu ska jag duscha :0
Så vi får höres senarrre 👍

Pöss o kramiiz Ellinoran ❤

Tomteflumm Hohoho 0.9


Vårdcentralen :(

Brukar nästan aldrig börja min mening med ett HEJ här på bloggen, men eftersom att jag gillar att variera mitt skrivande lite kanske jag borde börja med det. Hejsan bloggen! Igår när jag gick o la mig trodde jag att den här dagen skulle bli som en helt vanlig måndag, men den blev lite annorlunda. Eftersom att jag ramlade och slog i ryggraden mot en sten igår var jag tvungen att åka till vårdcentralen med mormor för att bli undersökt av en läkare. Läkaren visade lite bilder och konstaterade att det inte går o göra så mycket åt och att jag kan gå med smärtan från en månad till ett halvår... så *hurra för lilla jag *•* Men jag fick tabletter mot smärtan som kanske dämpar smärtan lite iallafall.
Så...så såg min dag ut iallafall. Hoppas somliga har haft mindre smärtsam dag än jag hehee. ❤

Ses snart! Kram Ellinore ❤


Till gallerian? ❤

Kom hem från landet för en stund sen, vi var där en stund för att titta till det lite. Det här får bli ett mobil- inlägg för att jag orkar inte sätta på datorn just nu.
Iallafall, Imorgon är det måndag igen då! Oftast på söndagar känner jag *onej måndag imorgon* men nu känner jag *yeey måndag imorgon sista tre dagarna sen jul- lov och efter det Gamleby!* Imorron kommer Isak och Oskar Zia från Xfaktor till MirumGalleria!! :D Jag kanske hänger med Tilda dit, men vi får se.
Ses senare!

Kram Ellinore ❤


Stressad

Nu sitter jag i högar av steg (uppgifter) och bara sitter och tittar på alla papper som ligger på mitt skrivbord. Alltid lika stressigt innan något lov eller så, eller ännu värre nu innan terminens slut. Men nu har jag bestämt mig för att ta en paus från arbetet ett tag, det är ju trots allt helg!  
Jag var på StadiumOutlett förra helgen så jag tänkte lägga upp lite NEW IN bilder från det nu istället eftersom att jag glömde då.   
 
 
   
Skid hjälm Everest ( tappat bort prislappen :S) 
 
 
 
 
Ytterbyxor Everest 799:- 
 
 
 
Drivbild ;P 
 
 
Hare gött // Ellinore ;* 
 

Design? 👍❤

 
Idag när jag vaknade var det var det typ värsta snöstormen ute!  Så idag blir det nog att vara inne och baka Julgodis för mig ❤  Igår gjorde min kära vän Alice en ny suveränos super snygg design till bloggen till mig som ni kanske har märkt❤  Följ hennes  super  fiiina blogg här på http://byalicee.blogg.se  ❤    
Ha en fortsatt trevlig vinterdag ❤❤ 
 
kram Elliii ❤

Inte coolt

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag, inte coolt! Men jag har vart sjuk i fem dar, vilket inte heller är coolt, men det är iallafall anledningen till att jag inte har bloggat på ett tag.  Min lapptop är lite trasig just nu, jag kommer skicka in den på lagning så snart jag kan och orkar, så jag får blogga från min fasta dator istället som är ganska mkt trögare.  
 
Så nog med det tråkiga!  Idag vare första gången i år som vi hade en uppvisning för publik på dansen!  Iof. var publiken allas föräldrar o så, men det var lika kul iallafall fast man gjorde bort sig lite då o då haha. Såå nu har jag det lite mys pys med Sigvald (min katt för dem som inte vet)  i soffan med en cola och en tablettask tictac. Svull svull.  Nästa vecka går vi 3 riktiga skoldagar i skolan o sen är det JUL-LOV!!  Men jag kommer faktiskt o sakna skolan liite ändå :(   Och sist men inte minst, det bästa av allt..... direkt efter lovet åker vi till Gamleby!!  Det är typ som ett läger, men att man har Slöjd/Textil och HKK.  
Nu ska jag fortsätta mumsa på min tablettask så ses viii snart!! :)  
 
Kram på er Ellinoree ;*

vinter bilder

 
 
 
   
 
  
 
 
fotograf: Ellinoran 
 
kamera: Nikon D3000                
                                             
 
 

Löfsta

 
Först och främst är jag så sjukt glad för Awa som vann Xfaktor! Så stolt över daj❤   Idag ska jag till Löfsta (för dem som inte vet är det typ ett slott ute på landet). Iallafall så ska jag dit och fota lite o så , lägger kanske upp fotona på bloggen sen.  
Ha en bra dag sålänge så ses vi sen!❤  
 
 
 
 

Bästa veckan!

Sitter och lyssnar på musik efter en kuuul filmkväll med klassen! Haha jag och några till såg inte på filmen dock, men den var ändå inge bra så vi sprang runt och lekte apor istället. Vi gjorde en skräckfilm o lite sånt...tog en massa bilder oxå som kanske kommer upp på bloggen sen, vi får se. 
Tilda o jag köpte 1 kg godis på hemmakväll så jag mår ganska illa nu hehe:S  Imorgon är det studiedag iaf!! Det blir fett chill, ska nog bara tart lugnt och inte göra någonting typ. Kanske går ut o fotar lite egopics;)   
Hursomhelst hare så bra så bra så länge så höres vi! 
 
 
 
Bildbrist;s
 

Pöss o kram Ellinore
 

Filmkväll:)

Tjenna o gomorron!
Hoppas eran morron startade bättre en min. Jag vaknade med 3 blåsor i munnen (inte så trevligt asså!), och lim i håret från gårdagens kursdag:P Eftersom att det satt ganska hårt tog jag en dusch.
Idag är det den 6 december och jag får äntligen öppna lucka 6 i min kalender! Yeey❤ Idag ska jag redovisa So:n och jobba klart i Bilden. Satt 3h i förrgår med So så jag höppes på ett bra betyg:)

// £llinore




Sjjuuukt kallt ute :O



RSS 2.0